Naša svadba

Rozlúčka so slobodou

Rozlúčka so slobodou. Naozaj sa so slobodou treba lúčiť? Pociťovali ste to tak? Že keď sa žena vydá alebo muž ožení, tak stráca svoju slobodu a už nič nebude také ako predtým? Ako ste to mali/to máte?

Ja som v tom mala jasno. Chystáme svadbu ale žiadnu slobodu nestrácam(e). Ale jedno je isté. O týždeň už budem vydatá žena. A to si zaslúži poriadnu párty s mojimi babami! Poviem vám, stretnúť sa všetkých šesť spolu, sa nám nikdy predtým, a ani nikdy po tom, nepodarilo. Ale toto bol výnimočný večer. Všetky sme si zapísali termín červeným perom a každá jedna vedela, že neúčasť sa netoleruje.

Párty night

No a tak sme jeden piatkový večer odštartovali párty u mňa doma. Zúbok bol v tom čase na svojej rozlúčke v Brezne. Asi to bola tiež dobrá párty, lebo ráno, keď ľahol do postele, sms s dobrou nocou poslal, namiesto mne, kamošovi 😀 . My sme si spravili klasickú pártyprípravu doma a potom sme vyrazili na koncert mojej obľúbenej reggae kapely. Uhádneš ktorej? Po ňom sme si dali tour de bar v meste a začali sme karaoke klubom. Bolo to skvelé a vlastne nechápem, že som tam dovtedy nebola.

A ešte jedno skvelé rozhodnutie – k šiestim babám som pozvala jedného chlapa – môjho ocka, ktorý nám celý večer robil bodyguarda. Ja totiž neznášam chodiť do mesta hlavne kvôli otravným mužom. A tento večer som si fakt chcela užiť. Takže keď bolo zle, stačilo vyslať signál a prišla záchrana. Fantázia v pohybe. Doteraz som vďačná, že pozvanie prijal a zvládol to s nami. Verím, že to nemal jednoduché 😀 . Večer sme zakončili o siedmej ráno na raňajkách v McDonalde 😀 . Po alkoholovom opojení, fľaši šampanského na účet klubu aj prskavkou, sme to asi všetky potrebovali 😀 .

Zažila som nezabudnuteľnú párty. Neskutočne som si ju užila a som za to veľmi vďačná. S mojimi babami, v mojom meste, moju noc. Mám na svoju rozlúčku so slobodou dokonalé spomienky a ťažím z nich doteraz. Na druhý večer sme už len lehnili doma na gauči a kukali babské filmy s pizzou. Tiež skvelý zážitok. Aj keď… v tom čase sme mali na byte dooosť malý gauč 😀 . Ďakujem ešte raz, bol to fantastický víkend! <3

Mal/a si rozlúčku so slobodou? Užil/a si si ju? Napíš mi tvoj zážitok alebo názor na túto udalosť buď sem alebo do správy na Instagrame 🙂

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

error

Sociálne siete